Samen van betekenis

Wat wij belangrijk vinden

Collega’s

Allereerst, alle medewerkers van Talenter zijn collega’s. Werk je op het hoofdkantoor of in het werkveld, je werkt te allen tijde samen. Iedereen is gelijk en staat klaar voor elkaar.

Wanneer je kennismaakt met Talenter proef je de informele en open sfeer. Dit straalt niet alleen de organisatie Talenter uit, maar ook de werknemers van Talenter. Wij staan paraat om jou te helpen bij het vinden van een passende opdracht, jouw ontwikkeling, ambities, doelstellingen en overige loopbaan gerelateerde vraagstukken. Dit begint op het moment van kennismaken en eindigt als je het aan ons vraagt nooit.

Wij snappen dat niet alleen jouw ontwikkeling, maar ook de arbeidsvoorwaarden belangrijk zijn. Naast onze aantrekkelijke ontwikkelingsmogelijkheden zijn de arbeidsvoorwaarden ook minstens net zo aantrekkelijk. Klik hier voor onze arbeidsvoorwaarden.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wij stellen de mens in al onze diensten centraal binnen al onze activiteiten in het sociaal en fysiek domein. Wij werken met en voor mensen en brengen mens en werk samen. Wij streven daarbij naar een hoge kwaliteit, met oog voor milieu en maatschappij. Wil jij meer weten over maatschappelijk verantwoord ondernemen? Klik hier

Social Return On Investment (SROI)

Binnen Talenter werken wij ook graag middels SROI. Het doel van SROI is om werkervaringsplaatsen te creëren voor mensen met een grote(re) afstand tot de arbeidsmarkt. Binnen Talenter werken er meerdere mensen die middels SROI worden ingezet en begeleid door Talenter. Hiermee willen wij de kansen vergroten voor mensen met een grote(re) afstand tot arbeidsmarkt. Dit heeft al meerdere keren geleid tot een positieve re-integratie en wij streven naar nog meer successen op het gebied van SROI.

Onderdeel van ons team worden?

Top