Sociaal domein

Constant in beweging

Sociaal domein

Talenter is opgericht in 2001 en sinds de oprichting zijn wij betrokken bij de ontwikkelingen in het sociaal domein. Een werkveld wat constant in beweging is. Dit houdt ons scherp om continu met de beweging mee te vernieuwen. Inmiddels is Talenter uitgegroeid tot het grootste specialistische bureau van het sociaal domein. Wij bieden kennis, capaciteit en projectmatige oplossingen binnen de gebieden, Werk, Inkomen, Zorg, Jeugd en Maatschappelijke ondersteuning.

Advies

Binnen het sociaal domein heeft Talenter een apart team gespecialiseerd in advies en interim-management, genaamd Advies. Zij zijn actief in het brede maatschappelijke publieke domein en in de zorg. Het team is gespecialiseerd in (beleids)advies, verandermanagement, coaching, onderzoek en interim-management op zowel strategisch als uitvoerend niveau. Onze specialisten creëren out-of-the-box-oplossingen voor complexe vraagstukken door onze brede expertise te verbinden met onze multidisciplinaire aanpak en ervaring uit de dagelijkse praktijk. De adviseurs ,van het team Advies, denken niet in modellen of de standaard aanpak, maar hebben lef, zijn vernieuwend en ook wendbaar. Zij bieden maatwerkoplossingen vanuit kennis en inhoud van het sociaal domein en relevante wet- en regelgeving. Ons vaste team bestaat uit medior en senior adviseurs, managing consultants én adviseurs van de toekomst, de frisse wind door gemeenten.

Leren, ondernemerschap en de verbinding zoeken met (technologische) ontwikkelingen staan bij ons hoog in het vaandel. Onze adviseurs hebben naast hun opdrachten de mogelijkheid om in actieteams met innovatieve projecten en organisatie ontwikkeling aan de slag te gaan. De teams gaan doelgericht te werk door het formuleren een opdrachtbrief en een plan van aanpak. Dit levert mooie resultaten op, zoals een blockchain pilot crisisopvang (verward gedrag), het organiseren van kennissessies bij opdrachtgevers en publiceren van inhoudelijke artikelen. Ook zoeken we verbinding met andere adviesorganisaties: Kennis delen is Kracht.

Wij geloven in een samenleving waarin iedereen de aandacht krijgt die nodig is. Wij zijn samen van betekenis!

Onderdeel van ons team worden?

Top