Aandacht

voor jou

Wat jij krijgt

Een mooi salaris is vanzelfsprekend, maar jouw carrière krijgt echt betekenis door investering in jouw ontwikkeling, grote diversiteit aan opdrachten, een prettige samenwerking met jouw collega’s en aandacht voor de mens achter de medewerker. Onderstaand vind je wat je van ons krijgt wanneer je onze collega wordt.

Aandacht voor jou

Talenter is een zeer gewaardeerd partner, maar ook een zeer gewaardeerde werkgever. Binnen Talenter krijg jij de ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen. Talenter biedt iedere medewerker de mogelijkheid om kosteloos diverse trainingen te volgen. De trainingen zijn functie of vakgebied gerelateerd.

Jouw ontwikkeling staat voorop. Wij zoeken de best passende opdrachten om jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling te stimuleren. Naast de ontwikkeling van werknemers biedt Talenter ook aantrekkelijk arbeidsvoorwaarden aan.

Jouw uitstekende arbeidsvoorwaarden

Tijdens de sollicitatieprocedure kijken wij naar jouw werkervaring, kwaliteiten, capaciteiten en wensen. en doen wij jou een passend voorstel.

Werken bij Talenter is uitdagend en daar zetten we uiteraard iets tegenover:

  • Vaak direct een contract voor onbepaalde tijd;
  • Een marktconform salaris, passend bij jouw werkervaring, capaciteiten en kwaliteiten;
  • Een aantrekkelijk employee benefitspakket op het gebied van collectieve pensioenen en verzekeringen;
  • Meer dan voldoende vakantiedagen en vakantiegeld om geslaagde vakantie(s) te plannen;
  • Woon- en werkverkeer regeling;

Een zachte landing

Nieuwe collega’s krijgen bij Talenter een zachte landing en een warm welkom. Wij zorgen ervoor dat jij je zo snel en goed mogelijk thuis voelt bij ons. Hoe wij dat doen? Dat is ook aan jou. Kom gezellig langs op één van onze kantoren voor een lunch of borrel. Heb je liever dat wij langskomen bij jou? Ook dat kan geregeld worden. Ieder heeft zijn eigen voorkeur en dat bieden wij jou dan ook.

Naast je werk

Ook naast het werken bij Talenter is er genoeg te doen. Talenter houdt iedere donderdagmiddag een borrel waar je als collega altijd welkom bent. Daarnaast organiseren wij jaarlijks meerdere uitjes en landelijke borrels waar wij jou graag zien. Dit is natuurlijk niet verplicht, maar wel erg gezellig!

Top