Talent program

Talent(!)er

Ben jij een echt Talent!(er)?

Talenter is de grootste spelers binnen het sociaal domein, iets wat wij ook met trots uitstralen, maar hoe? Bij Talenter staat ontwikkeling en collegialiteit centraal. Bij Talenter ben je een collega en geen nummertje. Wij kijken samen met jou naar de beste stappen om jouw loopbaan optimaal te benutten. Om onze sterkte extra kracht te geven is het Talent Program geïnitieerd, genaamd: Talent!(er). Talent!(er) legt de focus op de volgende functies: Integraal klantmanager, Wmo Consulent en Klantmanager Inkomen en Jeugdconsulent. Daarnaast is 1 tot 3 jaar werkervaring binnen één van de functies een vereiste. Wat het programma inhoudt, wat de voordelen voor jou zijn en waar wij samen aan werken kan je onderstaand lezen.

Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal

Klinkt natuurlijk leuk, een Talent Program, maar wat houdt het precies in? Wij zoeken samen naar jouw sterke, maar ook ontwikkelpunten. Jouw sterke punten kunnen we optimaal benutten en jouw ontwikkelpunten gaan wij gezamenlijk verbeteren. Hoe wij dit doen? Trainingen, opleidingen, gesprekken en persoonlijke begeleiding. Alles is mogelijk, het enige wat jij moet doen is openstaan voor ontwikkeling. Onze accountmanagers staan altijd voor je klaar om jou te helpen waar nodig. Daarnaast worden er regelmatig trainingen georganiseerd. Naast de trainingen is er ruimte om opleidingen te volgen. Heb jij zelf een idee? Laat het dan weten! Wij staan altijd open voor goede ideeën.

De voordelen als Talent!(er)

Als Talent!(er) werk je op verschillende opdrachten. Hierdoor neem jij een kijkje in verschillende keukens en dat brengt vele voordelen met zich mee. Je bent nog in de bloei van je carrière en hebt nog maar het topje van de ijsberg gezien. Verschillende opdrachten betekent verschillende organisaties, bedrijfsculturen en werkwijze. Hierdoor ontwikkel jij jezelf op de verschillende aspecten. Nog een voordeel? Doordat je alles ziet en ervaart weet je na enige tijd wat jou het beste ligt.

Wie zoeken wij?

Enthousiast? Fijn, maar je bent er nog niet! Je wordt natuurlijk niet zomaar een Talent!(er). Voor het Talent Program hebben wij de ideale kandidaat geschetst. Een Talent(!)er beschikt over:

  • Een vriendelijke en open persoonlijkheid.
  • Een leergierige en motiverende drive.
  • De flexibiliteit om op verschillende opdrachten te werken, sterker nog je ziet het als een positief punt.
  • Een hbo-diploma.
  • 1 tot 3 jaar werkervaring binnen één van de volgende functies: Integraal klantmanager, Wmo Consulent, Klantmanager Inkomen of Jeugdconsulent.

Samen van betekenis

Als Talent!(er) werk je binnen het sociaal domein. Het sociaal domein is er om de burger te helpen. Met de ruim 400 collega’s van Talenter, werk je dus aan het verbeteren van onze samenleving, hoe gaaf is dat?! Samen van betekenis is dan ook één van onze speerpunten.

Wat bieden wij jou?

Samen gaan wij jouw carrière een boost geven, dat is duidelijk. Wij hebben vertrouwen in jou en daar hoort een contract voor onbepaalde tijd bij. Verder zijn de arbeidsvoorwaarden binnen Talenter aantrekkelijk. Wij vragen veel van jou en daar staan goede arbeidsvoorwaarden tegenover. Dit alles wordt besproken onder het genot van een kop koffie.

Durf jij de uitdaging aan?

Wil jij één van de Talent!(ers) worden? Druk dan op de sollicitatieknop. Laat ons weten waarom jij de uitdaging aan wil gaan, wat jou een echte Talent!(er) maakt en waarom wij jou aan moeten nemen voor het Talent Program. Wij hopen je snel te zien!

Wil jij één van de Talent!(ers) worden?

Top