Delen:

Kennisavond: Gebiedsexploitatie, 20 maart 2019

Talenter organiseert op woensdag 20 maart 2019 een kennisavond over Gebiedsexploitatie. Wij vinden het belangrijk om kennis en praktische inzichten te delen en een moment te creëren om mensen te verbinden.

Je leest het vrijwel dagelijks in de kant: de economie is op stoom, maar de huizenmarkt zit op slot. Er is grote behoefte aan nieuwe woningen en daarom wordt flink ingezet op nieuwbouwprojecten. Benieuwd naar hoe de financiën van deze nieuwbouwprojecten er uit zien? Michel Rauwers gaat in op de geldstromen achter gebiedsontwikkelingen, oftewel: gebiedsexploitaties. Geen droge cijfers en details, maar vooral praktijkgerichte informatie op hoofdlijnen. De avond is bedoeld voor mensen die in hun werk (zijdelings) betrokken zijn bij gebiedsontwikkeling en iets meer willen weten over de financiële aspecten hiervan.

Michel Rauwers is een ervaren projectmanager en planeconoom. Hij is als zelfstandige via Talenter werkzaam bij de gemeente Arnhem en verantwoordelijk voor de integrale gebiedsontwikkeling van verschillende projecten. Daarnaast heeft Michel gastcolleges aan de Wageningen Universiteit en de Avans Hogeschool verzorgd over gebiedsexploitaties. Meer info over Michel kan je vinden op linkedin.com/in/michelrauwers/.

 

Programma:

Datum: Woensdag 20 maart 2019

Inloop: Vanaf 17.30 uur met eten

Start: 18.00 uur

Afsluiting: circa 20.00 uur met borrel 

Locatie:

Hoofdkantoor Talenter, Herculesplein 88, 3584 AA Utrecht (parkeren in Q-park, rechter ingang)

Aanmelden:

Je bent van harte welkom om deel te nemen aan deze kennisavond. In verband met de planning en voorbereiding ontvangen wij graag jouw aanmelding vóór vrijdag 15 maart 2019. Aanmelden kan door een mail te sturen naar tpapelard@talenter.nl. Het aantal plaatsen is beperkt, dus meld je snel aan.

Delen:
Top